Pečené hovězí na tymiánu
Kód: 601/CZOsobní odběr zdarma
Jablonec nad Nisou, Turnov, Vratislavice nad Nisou
Pozáruční servis
S nákupem Vám poradíme. Po záruce opravíme.
Doručení do druhého dne
Na naše výdejní místa. Případně k Vám na adresu.
Detailní popis produktu
Pečené hovězí na tymiánu
200g (z 300g masa)
Pochutnej si jako v restauraci, kdekoli a kdykoli se ti zachce ?
Hned po otevření se ti pod nosem rozvoní poctivě uvařený jídlo ze 100% přírodních surovin, který naši kuchaři uvařili stejně jako v dobrý restauraci. My jsme ho navíc jenom zasterilovali stejným principem, jako zavařovaly naše babičky. Dneska na to jen máme lepší technologii. Jídlo díky tomu chutná a voní jako právě uvařený. Jen ti bez lednice vydrží minimálně tři roky. Tuhle pochoutku si tak můžeš servírovat kdykoli a kdekoli máš zrovna chuť.
Když tě netíží každý gram navíc, můžeš si otevřít restauraci jen pro sebe. Doslova!
O jídle
Je to steak, není to steak? Tak trochu oboje. Aby se Vám lépe jedlo ze sáčku, udělali jsme Vám ze steaku kostky. A to ne ledajaké, neboť se jedná o prvotřídní hovězí z mladých býčků. Aby zkřehlo, naložili jsme jej přes noc do oleje a tymiánu, který mu přidá tu správnou vůni a finální chuť. Poté jej vložíme do trouby a pečeme. Závěrečná sterilace se již jen podepíše na tom, že se maso krásně na jazyku rozpadá a krásně naplní vaše chuťové pohárky. Jeho nízká hmotnost jej, tak jako další 100% masa, předurčuje k tomu jej vzít do batohu na pěší výlety, když cestujete na lehko.
Složení
Hovězí plec (98%), Tymian (0,5%),řepkový olej, sůl, pepř
Nutriční hodnoty
100 g | Jídlo | ||
---|---|---|---|
Energetická hodnota | kcal | 179 | 358 |
Energetická hodnota | kJ | 747 | 1494 |
Tuk | g | 11,3 | 22,6 |
Nasycené tuky | g | 5,5 | 11,0 |
Bílkoviny | g | 18,7 | 37,4 |
Sacharidy | g | 0,0 | 0,0 |
Cukry | g | 0,0 | 0,0 |
Sůl | g | 1,2 | 2,4 |
Doplňkové parametry
Kategorie: | Sterilovaná jídla/MRE |
---|---|
Hmotnost: | 0.22 kg |
Alergeny: | bez laktózy, bez lepku, bezvaječné |
Hlavní kategorie: | Sterilovaná jídla |
Typ jídla: | 100% maso |